Startpagina

dinsdag 29 mei 2018

VOORWAARDEN VERMINDERD TARIEF 2018-2019

  1. Om in aanmerking te komen voor verminderd inschrijvingsgeld moet de leerling op de dag van de inschrijving aan minstens een van de volgende voorwaarden voldoen:


1
uitkeringsgerechtigd volledig werkloos zijn of daarmee gelijkgesteld zijn;
2
verplicht ingeschreven zijn als werkzoekende op grond van de reglementering in verband met de arbeidsvoorziening en de werkloosheid;
3
een leefloon van het OCMW ontvangen of een uitkering die daarmee gelijkgesteld is;
4
een inkomensgarantie voor ouderen of een rentebijslag ontvangen;
5
erkend zijn als persoon met een handicap en een tegemoetkoming van de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid ontvangen;
6
begunstigde zijn van een verhoogde kinderbijslag (erkend voor ten minste 66%)
7
voor ten minste 66% arbeidsongeschikt zijn;
8
in een gezinsvervangend tehuis of in een medisch-pedagogische instelling of in een plaaggezin verblijven;
9
het statuut van erkend politiek vluchteling bezitten;
10
begunstigde zijn van een verhoogde verzekeringstegemoetkoming;
11
* Houder Vilvoordse vrijetijdspas.
(ENKEL geldig indien voldaan aan voorwaarde 1,2,3,4,5 en 6)
  1. Een leerling die ten laste is van een persoon die aan minstens een van de voorwaarden voldoet, vermeld bij A., komt eveneens in aanmerking voor het verminderde inschrijvingsgeld.


  1. Een leerling die de leeftijd van 18 jaar niet bereikt heeft op 31 december van het schooljaar in kwestie, betaalt het verminderd inschrijvingsgeld:


1.
als op de dag van de inschrijving een ander lid van de leefeenheid waartoe hij behoort het inschrijvingsgeld al heeft betaald in dezelfde of een andere academie;
2.
voor iedere extra inschrijving in een ander domein aan dezelfde of een andere academie.


Artikel 3
Om in aanmerking te komen voor verminderd inschrijvingsgeld in de stedelijke academie voor beeldende kunsten Jan Portaels moet de leerling voldoen aan de voorwaarden A, B of C zoals hieronder bepaald:

Artikel 3
§1. Mits voorlegging van (het) correct(e) attest(en)) kan het verminderd tarief omwille van reden C.1 of C.2 uit artikel 2 onmiddellijk worden toegekend.
§2. Voor de andere verminderingen (A en B) wordt het volledige tarief aangerekend en na goedkeuring van het gevraagde attest (op datum van september van het schooljaar waarvoor de korting wordt aangevraagd) wordt het verschil terugbetaald via uw bankrekening.
§3. Geldige attesten kunnen tot 14 oktober 2018 binnengebracht worden op het secretariaat. Na laattijdige indiening van geldige attesten kan geen terugbetaling meer gebeuren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten